‼ KORAKI ZA URBANA ‼

Že v preteklosti smo ljubitelji starodobnih vozil dokazali, da smo poleg simpatij do svojih vozil pripravljeni sodelovati tudi v dobrodelnih akcijah in pomagati pomoči potrebnim.Na eni izmed zadnjih sej Zveze SVS, smo se člani Upravnega odbora odločil, da podpremo akcijo dobrodelnega društva PALČICA POMAGALČICA in skupaj z njimi pomagamo pri zdravljenju malega URBANA in ostalih 400 otrok z enako boleznijo.

Zveza SVS se je za pomoč odzvala z nakazilom denarnega prispevka na TR društva PALČICA POMAGALČICA, enako pa se poziva tudi društva v zvezi SVS, ki to lahko storijo, da prispevajo po svojih zmožnostih.

V naslednjem letu bo Zveza SVS, v sodelovanju s svojimi društvi, akcijo nadaljevala in predvsem na skupnih prireditvah in prireditvah klubov, promovirala dejavnost društva PALČICA POMAGALČICA in s tem pripomogla k pridobitvi potrebnih sredstev za plačilo izdelave zdravila za URBANA.

Sredstva lahko nakažete na račun:

TRR: SI56 0400 1004 7069 045

Namen: URBAN

Vsa društva pozivamo, da si ogledajo spletno stran društva PALČICA POMAGALČICA na: https://www.palcica-pomagalcica.si/in o njihovih aktivnostih seznanite tudi svoje prijatelje in znance.

UO Zveze SVS