NEURADNI REZULTATI PRVENSTVA ZVEZE SVS:

POMEMBNO:

rezultati so »NEURADNI« in velja, da z 12.10.2023 prične teči 1 dan sicer 15 dnevnega pritožbenega roka, ki se izteče dne 26.10.23 od 24:00, nakar se bo sestala Športna komisija zveze SVS in razglasila uradne rezultate prvenstva zveze SVS za leto 2023. Sledila bo slovesna podelitev nagrad.

NEKAJ RAZLAGE:

Za posamezne kategorije in generalno razvrstitev je bilo potrebnih najmanj 3 tekme, šteli pa so se največ 4 najboljši rezultati.

Če tekmovalec SVS ni izpolnil kriterija za uvrstitev, ni uvrščen, je pa na posamezni prireditvi »odščipnil« točke nekomu, ki je izpolnil kriterij.

»Brisani« in neupoštevani so samo tekmovalci, ki niso člani društev zveze SVS.

Za generalno razvrstitev »motorji« (A in A1) in »avtomobili« (B, C in D) pa so se štele točke, pridobljene iz zavihka za generalno razvrstitev, do katere smo prišli s produktom kazenskih točk na posamezni tekmi in količnikom – letnikom izdelave vozila.

Pri generalni razvrstitvi so upoštevani smo »uvrščeni« tekmovalci – tisti z vsaj tremi tekmami.

Vsi, ki imate pripombe, opazke, morebitne popravke, konstruktivne predloge o dodelavi ali spremembi pravilnika za leto 2024 mi pišite na e-naslov sportnakomisija@zveza-svs.si , sicer me lahko tudi pokličete na spodnjo številko.

Lep pozdrav,