Rezultati prvenstva

Neuradni rezultati prvenstva Zveze SVS

Športna komisija zveze SVS objavlja trenutne rezultate v prvenstvu SVS.

Seveda gre za »NEURADNE« rezultate, namreč za uvrstitev morajo tekmovalci opraviti vsaj 3 tekme.

Opravljene so bile tekme v Murski Soboti, Kopru in Postojni. Tekmovalci, kateri »lovijo« uvrstitev, bodo imeli priložnost udeležbe še na 2 tekmah: Maribor in Tolmin.

Med društvi trenutno najbolje kaže Kopru in Murski Soboti, za 3. mesto pa  sta skupaj Maribor in Tolmin. Do konca sezone se lahko še kaj spremeni.

Pa srečno!

* Popravljena datoteka je na voljo spodaj*

Podelitev pokalov prvenstva Zveze SVS

Kljub neprijaznim razmeram, smo v sezoni 2021 izpeljali prvenstvo zveze SVS. Zahvaljujoč vztrajnosti tekmovalcev in organizatorjev tekmovanj, smo slednje pripeljali do zaključnega srečanja, ki se je odvilo v začetku novembra v toplem Portorožu. Organizacija prireditve je pripadla društvu Adria Classic iz obale, kot zmagovalcu med društvi, za kar se jim toplo zahvaljujemo, kot tudi vsem dobitnikom nagrad po kategorijah. Podelitev pokalov je potekala v izjemnem vzdušju, ob odlični pogostitvi in kulturnim programom. Omeniti je treba, da je letos tekmovanje zajemalo tudi kategorijo »mladodobnikov«. Posebno zahvalo izražamo dosedanjemu predsedniku športne komisije g. Mirku Krajncu, za njegov doprinos in delovanje. Na temeljih naše vztrajnosti in optimizma smo prepričani, da bo naslednja sezona plemenitejša. Ostanite zdravi!