Rezultati prvenstva

Trenutni rezultati v Prvenstvu Zveze SVS

Z objavo trenutnih rezultatov želimo izraziti čestitke vsem udeležencem prvenstva zveze SVS ter opozoriti, da tisti tekmovalci, ki imajo dve tekmi, potrebujejo še tretjo za uvrstitev v prvenstvo.

Ostali, ki so s tremi ali štirimi že uvrščeni, pa lahko na zadnji peti tekmi izboljšajo položaj na lestvici, saj se štejejo največ štirje boljši rezultati.

Zadnja prvenstvena tekma bo v Posočju v nedeljo 08.10.2023 na temo »SOLKANSKI MOST«.

Vabljeni!

Rally Štajerska 2023

Uspešno smo speljali naš 34.rally Štajerska. V prekrasnem vremenu in lepem ambientu hipodroma Kamnica je na prireditvi sodelovalo 89 vozil in preko 160 udeležencev. Kot vedno,  smo goste razvajali z dobro hrano in pijačo, ter našo gostoljubnostjo. Splošni odziv je bil pozitiven, in to je tudi naš cilj, da udeleženci uživajo na naših prireditvah. To nam daje motivacijo in še večji zagon. Tudi mi smo zadovoljni z dosežkom in gremo novim podvigom naproti.

Trenutno stanje v Prvenstvu Zveze SVS

Zainteresirani se lahko seznanijo s trenutnim stanjem v tabeli »VSI« ali po posamičnih tekmah (KP, MS in PO).

Tekmovalci, ki so opravili s 3 tekmami so že uvrščeni v prvenstvo, toda tisti tekmovalci, ki imajo le 1 ali 2 uvrstitvi, še lahko dosežejo uvrstitev v prvenstvu 2023, saj sta na sporedu še avgusta rally ŠTAJERSKA in oktobra rally POSOČJE.

Zbira točk še ni, ker se bo stanje še spremenilo.

Čestitam za dosežene rezultate in vam želim lepe počitnice.

Se vidimo v Mariboru!!