Obvestila

SKOK Škofljica 2023

V prelepem, lahko bi rekli spomladanskem vremenu, se je pred trgovskim centrom Leclerc, v Ljubljani, zbralo kar lepo število ljubiteljev starodobnikov, članov kluba OTC Škofljica, njihovih prijateljev in podpornikov. Predvsem smo veseli, ker smo opazili kar nekaj na novo obnovljenih vozil in pa motorjev, kjer so prevladovali Tomos-ovi mopedi.

Ob kavici in  rogljičkih, ki jih je podaril gostitelj, je pogovor stekel.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem, gostitelju, trgovskemu centru Leclerc in pa organizatorjem dogodka, članom društva OTC Škofljica.

UO OTC Škofljica

Novost : Digitalna knjižnica Zveze SVS

Pomembno obvestilo ‼️ NOVOST ‼️

Spoštovani ljubitelji in ljubiteljice starodobnih vozil! Prispeli smo v novo leto in želimo Vam, da bo leto polno zdravja, sreče ter varnih in zabavnih kilometrov in druženj s starodobniki.

Ker novo leto pomeni priložnost za nekaj novega je edino pravilno da Vam tudi mi predstavimo projekt katerega smo pripravljali dalj časa. Ker smo tekom vseh glasih imeli čast natisniti ogromno zanimiv ih uporabnih člankov se je porodila ideja, da ljubiteljem starodobnih vozil omogočimo dostop do posameznih člankov objavljenih v Glasilu Zveze SVS . Obenem je pa to tudi priložnost, da pokažemo, da radi delimo znanje pri ohranjanju tehnične premične dediščine. Na tej točki Vam z veseljem sporočam, da Vam je od sedaj naprej na naši spletni strani Zveze SVS na voljo DIGITALNA KNJIŽNICA 🥳

Knjižnica vsebuje članke o avtomobilih, pomoč pri obnovi, o zakonodaji in še in še. Po člankih lahko brskate, lahko jih tudi prenesete. To je naš poklon vsem članom in ljubiteljem upajoč, da vam to gradivo pride prav.

Digitalni knjižnico lahko najdete na spodnji povezavi:
/digitalna-knjiznica/

Razdelek o vozilih pa v kazalu člankov na zgornji povezavi ali direktno na povezavi:
/digitalna-knjiznica-vozila/

DIGITALNO KNJINICO LAHKO ZMERAJ NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI POD ZAVIHKOM ARHIV. 🙂

Upamo, da Vam je nova pridobitev na kateri smo delali tudi med prazniki pride prav in da Vam bo všeč.

Vse najbolje in najlepše v novem letu s strani Zveze SVS! 🎉🎊

Večna klasika Ford Mustang prve generacije v prispevku oddaje Volan

Pri snemanju oddaje Volan je priskočil na pomoč član društva Zveze SVS s svojim čudovitim fordom mustangom prve serije. Pohvale lastniku za lep primerek ameriške klasike, ki so ga v prispevku postavili ob bok ford mustangu mach-E GT.

Video prispevek dostopen na spodnji povezavi: