Obvestila

Adria Classic – tekma prvenstva Zveze SVS

Društvo ljubiteljev starodobnih vozil in plovil ADRIA Classic Koper je v soboto 20. MAJA organizirala  25. ADRIA Classic 2023, rally starodobnih motorjev in avtomobilov. Spodaj si lahko ogledate video prispevek in nekaj slikovnih utrinkov. Hvala organizatorjem, tekmovalcem in obiskovalcem.

Predstavitev prvenstva Zveze SVS

Spoštovani ljubitelji starodobnih vozil,

sezona se je začela in na vrata že trkajo prireditve. Nekaj je tudi takih, ki štejejo za prvenstvo, zato vam v priponki dodajamo krajšo predstavitev tekmovanja, kjer navajamo osnovne »discipline« in nekaj primerov, da mogoče še nekdo zbere pogum in se udeleži teh prireditev.

Zabavne prireditve in druženja so oplemeniteni s kančkom zabavne tekmovalnosti, kjer je primarno dejanje ohranjanje kulturne in tehnične dediščine!!

Vsem udeležencem želimo obilo zabave, kajti »KOPER« se bliža«

SKOK AMD Tolmin 2023

Ob občinski stavbi v Tolminu so se v nedeljo 16.04.23 dopoldne, pod okriljem AMD Tolmin, sekcije starodobnih vozil AVTOKARETA, zbrala starodobna vozila.

S.K.O.K. – starodobniški klepet je potekal ob kavi in slastnih štrukljih Pizzerije pri Martini. Srečanje smo oplemenitili z vožnjo iz mestnega središča do poligona, kjer smo simulirali pravo tekmo v spretnostni in točnostni vožnji. Navdušeni ljubitelji starodobnih vozil so se zelo dobro odrezali in napovedali udeležbo v prihajajočem prvenstvu Zveze SVS!