Obvestila

ANKETA O PRISOTNIH ZNANJIH IN SPOSOBNOSTIH ZA RESTAVRIRANJE STARODOBNIH VOZIL

FIVA izvaja svetovno raziskavo o še prisotnih znanjih in sposobnostih za restavriranje starodobnih vozil in nas prosi naj pri tem sodelujemo. V ta namen smo tudi v slovenščini pripravili spletni vprašalnik, ki je na voljo v nadaljevanju. Vabimo vas in vas prosimo, da vprašalnik v slovenščini čim bolj natančno izpolnete in s tem pomagate ustvariti čim bolj popolno sliko o možnostih restavriranja starodobnih vozil. Izpolnjevanje vam ne bo vzelo več kot 10 minut. Rezultati na tak način izvedene svetovne analize bodo na voljo na naslednji skupščini FIVA v oktobru letos, zato prosim, da vprašalnik izpolnite do 15. septembra letos.

Povezava na slovenski vprašalnik je tukaj.

LIEGE – BRESCIA – LIEGE SPET V SLOVENIJI

V nedeljo, 15. julija, med 17:00 in 20:00 uro, se bodo v Ljubljani na Prešernovem trgu ustavili udeleženci znamenitega rallyja Liege – Brescia – Liege. Sodelovalo bo 30 vozil znamke Jaguar, modeli XK in E Type.

V ponedeljek, 16. julija dopoldan se bodo udeleženci pomerili v točnostni vožnji na stezi Blagomix v Logatcu in si nato ogledali zbirke Tehniškega muzeja v Bistri pri Vrhniki.

Vsekakor zanimivo za ogled. Vabljeni !