Obvestila

Dobrodelnost: Namenitev dela dohodnine za donacijo

Spoštovani!

Mogoče je sedaj pravi čas, da se odločimo za nekaj, kar smo že razmišljali, pa do sedaj še nismo storili.

Bliža se konec leta in s tem tudi naše obračunsko leto. Prejeli bomo nov izračun dohodnine, na katero ne bomo mogli več bistveno vplivati.

Lahko pa vseeno naredimo nekaj, nekaj kar se nam pri izračunu dohodnine ne bo poznalo,

poznalo pa se bo nekomu, ki vestno zbira sredstva za humanitarne namene.

Dovolite, da vam predlagamo, da del svoje dohodnine namenite društvu Palčica Pomagalčica in s tem vsaj na nek način sooblikujete svoj del davčne olajšave pri dohodnini.

V priponkah so podrobno opisani načini, kako lahko to storite, če niste vešči dela z računalnikom je še najbolj enostaven način, da si natisnete obrazec pod oznako 2,

ga izpolnite in oddate na pošto. Nič vas ne bo stalo, vse ostalo bodo naprej uredili v društvu Palčica Pomagalčica..

Vsem, ki se boste odzvali povabilu, se v imenu Zveze SVS, Društva Palčica Pomagalčica in pa seveda vseh, ki bodo tega prispevka deležni, iskreno zahvaljujemo. Spodaj lahko najdete potrebne obrazce in dokumente.

Lep pozdrav,

Zveza SVS

Sestanek upravnega odbora Zveze SVS 2.12.2022

Člani UO Zveze SVS so dne 2.12.2022 imeli sestanek s predstavniki društev Zveze SVS na sedežu Avto moto kluba Classic Slovenska Bistrica. Članom društva iz Slovenske Bistrice se zahvaljujemo za gostoljubje in čestitamo za čudovito zbirko.

PALČICA POMAGALČICA NAM SPOROČA

Spoštovani ljubitelji starodobnih vozil,

v našem društvu smo bili izjemno počaščeni, da ste nas v preteklem letu povabili na veliko vaših srečanj in vašo ljubezen do jeklenih konjičkov združili z dobrodelnostjo. Hvaležni smo za vse prispevke Vaših članov, ki smo jih tekom dogodkov zbrali in vseh ljudi dobrega srca, ki so srečanja obiskali. V društvu pomagamo dolgotrajno bolnim otrokom in otrokom iz socialno šibkejših okolij, v ospredju pa je sedaj še Urbanova akcija, s katero zbiramo sredstva za razvoj genske terapije. Poleg Urbana je po svetu še preko 300 otrok z enako genetsko napako in novo zdravilo bo pomagalo prav vsem. Čudovito je, da vsi skupaj lahko ustvarjamo veliko zgodbo in v tej zgodbi je delček vsakega, ki je čutil z nami.

Veselimo se naslednjih srečanj in vas toplo pozdravljamo. Hvaležni smo do neba in še več,

vaša Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki

Podelitev nagrad prvenstva Zveze SVS

Dne 26.11.2022 smo izvedli podelitev pokalov ob končanem prvenstvu Zveze SVS. Vzdušje je bilo super, in obljubili so nam, da bo prihodnje prvenstvo še bolj napeto. Čestitke vsem udeležencem ter pohvale organizatorjem. Se vidimo prihodnje leto!