Obvestila

Delavnica renderiranja z oblikovalcem avtomobilov – Georgom Gedlom

GALERIJA ŠTERN v sodelovanju z ART LJUBLJANA vas vabi na  Art delavnico ‘RENDERING‘ tehnike, ki jo bo vodil karizmatični velemojster avtomobilskega dizajna GEORG GEDL. Predstavil bo svoj način dela in prikazal kako ‘enostavno’ s pomočjo markerjev, kred in drugih risal svoje ideje prenesete na papir. Več o delavnici lahko izveste na predstavitvenem večeru 14. septembra 2022 ob 17.00 uri v GALERIJI ŠTERN Ljubljana. Vljudno vabljeni!

Neuradni rezultati prvenstva po štirih tekmah

Spoštovani,

v prilogi delimo tabelo s trenutnimi rezultati prvenstva zveze SVS.

Nekaj sprememb bo še možnih, namreč, tisti tekmovalci, ki so se udeležili zgolj dveh tekem, bodo imeli priložnost opraviti še tretjo in si tako zagotoviti uvrstitev na prvenstvu zveze SVS.

Zadnja priložnost bo v nedeljo 9. oktobra na Goriškem!

Prireditev je že potrjena, čaka se samo »kozmetične popravke« trase in gostinskih storitev. Do 19.9.2022 bo objavljeno gradivo (urnik, trasa, pravilnik…).

V nekaterih kategorijah še ni vse odločeno, uvrstitve se še lahko »premešajo«.

Lep pozdrav vsem!

Slike z dogodka 33. Rally Štajerska 2022

Slike z dogodka Rally Štajerska 2022. Zbor na trgu svobode v Mariboru, spretnostna vožnja na parkirišču e.Leclerc in vožnja v Avstrijo ter skozi Kungoto na Tezno, kjer je bila podelitev pokalov in večerja 🙂

Podaljšan rok za naročilo ilustriranega koledarja starodobnikov izpod rok Georga Gedla

Skladno z dogovori objavljamo tri prospekte za koledar unikatnih ilustracij starodobnih vozil g. Gedl Georga. Na voljo so tri verzije koledarja: YU vozila format koledarja 45 x 32 cm, Ekskluzivna vozila format 45 x 32 cm in Ekskluzivna vozila veliki format 60 x 48 cm.

Rok za oddajo naročil smo zaradi dopustov podaljšali do vključno petka 16. septembra.

Kontaktna oseba:

Igor Blažina

Založba MUCK BLAŽINA
051 34 89 32

Spodaj si je mogoče ogledati tri verzije koledarja: