Obvestila

Novost : Digitalna knjižnica Zveze SVS

Pomembno obvestilo ‼️ NOVOST ‼️

Spoštovani ljubitelji in ljubiteljice starodobnih vozil! Prispeli smo v novo leto in želimo Vam, da bo leto polno zdravja, sreče ter varnih in zabavnih kilometrov in druženj s starodobniki.

Ker novo leto pomeni priložnost za nekaj novega je edino pravilno da Vam tudi mi predstavimo projekt katerega smo pripravljali dalj časa. Ker smo tekom vseh glasih imeli čast natisniti ogromno zanimiv ih uporabnih člankov se je porodila ideja, da ljubiteljem starodobnih vozil omogočimo dostop do posameznih člankov objavljenih v Glasilu Zveze SVS . Obenem je pa to tudi priložnost, da pokažemo, da radi delimo znanje pri ohranjanju tehnične premične dediščine. Na tej točki Vam z veseljem sporočam, da Vam je od sedaj naprej na naši spletni strani Zveze SVS na voljo DIGITALNA KNJIŽNICA 🥳

Knjižnica vsebuje članke o avtomobilih, pomoč pri obnovi, o zakonodaji in še in še. Po člankih lahko brskate, lahko jih tudi prenesete. To je naš poklon vsem članom in ljubiteljem upajoč, da vam to gradivo pride prav.

Digitalni knjižnico lahko najdete na spodnji povezavi:
https://www.zveza-svs.si/digitalna-knjiznica/

Razdelek o vozilih pa v kazalu člankov na zgornji povezavi ali direktno na povezavi:
https://www.zveza-svs.si/digitalna-knjiznica-vozila/

DIGITALNO KNJINICO LAHKO ZMERAJ NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI POD ZAVIHKOM ARHIV. 🙂

Upamo, da Vam je nova pridobitev na kateri smo delali tudi med prazniki pride prav in da Vam bo všeč.

Vse najbolje in najlepše v novem letu s strani Zveze SVS! 🎉🎊

Večna klasika Ford Mustang prve generacije v prispevku oddaje Volan

Pri snemanju oddaje Volan je priskočil na pomoč član društva Zveze SVS s svojim čudovitim fordom mustangom prve serije. Pohvale lastniku za lep primerek ameriške klasike, ki so ga v prispevku postavili ob bok ford mustangu mach-E GT.

Video prispevek dostopen na spodnji povezavi:

Dobrodelnost: Namenitev dela dohodnine za donacijo

Spoštovani!

Mogoče je sedaj pravi čas, da se odločimo za nekaj, kar smo že razmišljali, pa do sedaj še nismo storili.

Bliža se konec leta in s tem tudi naše obračunsko leto. Prejeli bomo nov izračun dohodnine, na katero ne bomo mogli več bistveno vplivati.

Lahko pa vseeno naredimo nekaj, nekaj kar se nam pri izračunu dohodnine ne bo poznalo,

poznalo pa se bo nekomu, ki vestno zbira sredstva za humanitarne namene.

Dovolite, da vam predlagamo, da del svoje dohodnine namenite društvu Palčica Pomagalčica in s tem vsaj na nek način sooblikujete svoj del davčne olajšave pri dohodnini.

V priponkah so podrobno opisani načini, kako lahko to storite, če niste vešči dela z računalnikom je še najbolj enostaven način, da si natisnete obrazec pod oznako 2,

ga izpolnite in oddate na pošto. Nič vas ne bo stalo, vse ostalo bodo naprej uredili v društvu Palčica Pomagalčica..

Vsem, ki se boste odzvali povabilu, se v imenu Zveze SVS, Društva Palčica Pomagalčica in pa seveda vseh, ki bodo tega prispevka deležni, iskreno zahvaljujemo. Spodaj lahko najdete potrebne obrazce in dokumente.

Lep pozdrav,

Zveza SVS

Sestanek upravnega odbora Zveze SVS 2.12.2022

Člani UO Zveze SVS so dne 2.12.2022 imeli sestanek s predstavniki društev Zveze SVS na sedežu Avto moto kluba Classic Slovenska Bistrica. Članom društva iz Slovenske Bistrice se zahvaljujemo za gostoljubje in čestitamo za čudovito zbirko.

PALČICA POMAGALČICA NAM SPOROČA

Spoštovani ljubitelji starodobnih vozil,

v našem društvu smo bili izjemno počaščeni, da ste nas v preteklem letu povabili na veliko vaših srečanj in vašo ljubezen do jeklenih konjičkov združili z dobrodelnostjo. Hvaležni smo za vse prispevke Vaših članov, ki smo jih tekom dogodkov zbrali in vseh ljudi dobrega srca, ki so srečanja obiskali. V društvu pomagamo dolgotrajno bolnim otrokom in otrokom iz socialno šibkejših okolij, v ospredju pa je sedaj še Urbanova akcija, s katero zbiramo sredstva za razvoj genske terapije. Poleg Urbana je po svetu še preko 300 otrok z enako genetsko napako in novo zdravilo bo pomagalo prav vsem. Čudovito je, da vsi skupaj lahko ustvarjamo veliko zgodbo in v tej zgodbi je delček vsakega, ki je čutil z nami.

Veselimo se naslednjih srečanj in vas toplo pozdravljamo. Hvaležni smo do neba in še več,

vaša Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki